Het Hoopvolle Buikje

Begeleiding en advies bij vruchtbaarheidsproblematiek.

Zwangerschap en verlies

Jammer genoeg wordt de ernst van zwangerschapsverlies dikwijls over het hoofd gezien. Het wordt vaak niet gezien als een echt verlies. Zoals trouwens ook een kinderwens die niet in vervulling gaat. Je moet er maar snel over heen zijn. Niets is minder waar.

Zwangerschapsverlies

Uiteraard voelt niet iedereen hetzelfde bij een zwangerschapsverlies, maar dit heeft niets te maken met de duur van de zwangerschap. Wel heeft dit te maken met wat jullie allemaal al in jullie rugzak hebben zitten. Wat jullie dus allemaal al in het leven hebben meegemaakt. Maar dit is uiteraard niet het enige. Belangrijk is, om zwangerschapsverlies mogen jullie echt wel rouwen. Ieder op zijn eigen manier.

Hebben jullie het moeilijk met jullie zwangerschapsverlies? Bij Het Hoopvolle Buikje kunnen jullie terecht voor een luisterend oor en een ondersteunend gesprek. We doen ons uiterste best om jullie ook bij dit gevoelige onderwerp te begeleiden en waar nodig te adviseren.

Zwangerschapsverlies

Kinderwens, rouw en verlies

Op mijn blog over 'rouw en verlies' kan je meer lezen rond het project dat we hebben uitgewerkt waar we mee aan de slag kunnen gaan in onze praktijk.

Kinderwens thema's

Inge Caubergs - Fertiliteitscounselor
Moeilijk zwanger worden
Kans op zwangerschap vergroten
Ewangerschapsverlies
Preconceptiezorg
Workshop