Het Hoopvolle Buikje
Het Hoopvolle Buikje

Zwangerschap en verlies

Zwangerschapsverlies

Jammer genoeg wordt de ernst van zwangerschapsverlies dikwijls over het hoofd gezien. Het wordt vaak niet gezien als een echt verlies. Zoals trouwens ook een kinderwens die niet in vervulling gaat. Je moet er maar snel over heen zijn. Niets is minder waar.

Uiteraard voelt niet iedereen hetzelfde bij een zwangerschapsverlies, maar dit heeft niets te maken met de duur van de zwangerschap. Wel heeft dit te maken met wat jullie allemaal al in jullie rugzak hebben zitten. Wat jullie dus allemaal al in het leven hebben meegemaakt. Maar dit is uiteraard niet het enige. Belangrijk is, om zwangerschapsverlies mogen jullie echt wel rouwen. Ieder op zijn eigen manier.

Hebben jullie het moeilijk met jullie zwangerschapsverlies? Bij Het Hoopvolle Buikje kunnen jullie terecht voor een luisterend oor en een ondersteunend gesprek. We doen ons uiterste best om jullie ook bij dit gevoelige onderwerp te begeleiden en waar nodig te adviseren.

Zwangerschapsverlies

Kinderwens, rouw en verlies

Op mijn blog over 'rouw en verlies' kan je meer lezen rond het project dat we hebben uitgewerkt waar we mee aan de slag kunnen gaan in onze praktijk.

Kinderwens thema's

Moeilijk zwanger worden

Moeilijk zwanger worden

Kans op zwangerschap vergroten

Kansen vergroten

Zwangerschapsverlies

Zwangerschapsverlies

Workshops

Workshops

Hoopvolle Nieuwtjes

Hoopvolle nieuwtjes

E-book

E-book

E-book

Evenementen

Preconceptiezorg

Preconceptiezorg

Workshops

Plaats een hartje

Quotes

Reacties van mijn lieve klanten